EM Kvasas

EM Kvasas

12.00

Kategorija:

Aprašymas

EM technologijos – natūrali pagalba žmogui ir pasauliui

EM Kvasas + Em Kurunga – raugo gaminimas.

Į 3 litrų ar 4,2 litro stiklainį pripilame šilto virinto vandens (~30°C), įdedame 5 valgomus šaukštus medaus, susmulkintų 10-15 tablečių EM Kurunga ir supilame visą 40ml flakonėlį EM Kvaso. Visą tai gerai išmaišome, paliekame šiltoje (be tiesioginių saulės spindulių) patalpoje (geriausia ~25°C) uždengus marlę su gumele, kad laisvai patektų oras. Kiekvieną dieną reikia pamaišyti ir kas antrą dieną pridėti po tris šaukštus medaus. Subręsta raugas po 4-5 dienų. Kai atsiras gaivios rūgštelės skonis, vartoti po 1 stiklinę 2-3 kartus dienoje, geriau 30 min. prieš valgį. Rekomenduotina pagerti apie 6 mėnesius. Įrodyta, kad imunitetas silpsta ir ligos atsiranda nuo organizme sukauptų toksinų. Geriausiai toksinus suardo ir išveda šis raugas, taip pat užsodina didžiules gerųjų bakterijų kolonijas išstumdamas blogąsias. Skanaus!

p.s. vietoje vandens vertingiau naudoti avižų nuovirą, klevų ar beržų sulą.

Avižų nuoviras, 200gr avižų (belukštės netinka) nuplovus užpilti 1L vandens ir virti 1h, nukošti ir gerti po 200ml 3 kartus per dieną. Nuovire esančios amino rūgštys suriša toksinus ir juos išveda lauk. Tai dar ir B grupės vitaminų kompleksas.

Verta žinoti:

Kas nežino chroniško nuovargio sindromo? Jis kaip maras plinta pasaulyje. Ypač veikia baltuosius veiklius žmones. Manoma, kad juo serga 5–10 % Žemės gyventojų. Kadaise jis buvo vadinamas pavargusio kareivio sindromu, nes pasireikšdavo tiems, kurie patirdavo karo vaišių. Tai buvo galima paaiškinti tuo, kad išbandymai buvo nežmoniški. Ir smegenys neatsigaudavo. Bet kai vyras pačiame žydėjime skundžiasi stipriu fiziniu silpnumu be jokios priežasties, galvos, sąnarių ir raumenų skausmais, besikartojančiais gerklės paraudimais, limfmazgių skausmingumu, greitu protiniu nuovargiu, susilpnėjusia atmintimi ir išradingumu, vos padirbėjęs jaučiasi kaip sumuštas, miegas vargina ne mažiau kaip darbas.

EM Kvasas


Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl jų naudojimo. Daugiau informacijos

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.

Uždaryti